Adresgegevens

Stadsboerderij De Koebrug
Schans 31
8715 JR Stavoren
T 0514 681875
E-mail de Koebrug
Bekijk routebeschrijving

Reserveer een tafel

Klik hier om een tafel te reserveren.

2 persoons arrangementen

U zoekt geen lange vakantie, maar u wilt er wel even echt tussenuit? Klik hier voor de arrangementen en kom genieten in Stavoren

Cadeaubon

Klik hier om een cadeaubon te bestellen.

De flashplayer is niet aanwezig.

Whiskybar Scotch Corner

Ervaar Schotland in Stavoren

In Schotland vind je niet alleen heerlijke gerechten, maar ook een heel bijzondere drank. Door de Kelten 'uisge beatha' genoemd en ook wel bekend als 'water of life'.  Van zacht tot krachtig en van zoet tot rokerig; wij hebben een whisky voor elk moment en voor elk gerecht. 

Onze collectie telt meer dan 400 soorten! 

Gemaakt uit maar twee ingrediënten, namelijk: gerst en water, heeft Whisky net als wijn, toch vele gezichten. Ze wordt met veel aandacht en liefde gemaakt in zo’n 80 Schotse distilleerderijen die vaak al meer dan 200 jaar hun eigen stempel op dit bijzondere product drukken. Sommige whisky’s rijpen bij de distilleerderij wel 25 jaar in eikenhouten vaten alvorens ze in onze bar komen te staan. Graag serveren wij u een passende Schotse Single Malt Whisky uit onze collectie. Vanzelfsprekend adviseren wij u graag.

Whisky proeverij
Als u samen met anderen de wereld van Whisky wilt ontdekken, en even lekker wilt borrelen na een enerverende dag; kom dan bij ons langs voor een Nosing en Tasting. Whiskyproeven is mogelijk voor groepen vanaf 10 tot 40 personen.

Stadsboerderij De Koebrug is winnaar van de Whisky Award 2005