Adresgegevens

Stadsboerderij De Koebrug
Schans 31
8715 JR Stavoren
T 0514 681875
E-mail de Koebrug
Bekijk routebeschrijving

Teken het gastenboek

Neem even de tijd om het gastenboek te tekenen.

Cadeaubon

Klik hier om een cadeaubon te bestellen.

De flashplayer is niet aanwezig.

Gezelschappen

Stadsboerderij De Koebrug ademt een gezellige sfeer en beschikt over mooie ‘ingrediënten’ om uw bedrijfsuitje, jubileum, bruiloft of ander feest tot een succes te maken.

Groepsarrangementen
Voor gezelschappen vanaf 18 personen, bieden wij verschillende sportieve maar ook heel ontspannen groepsarrangementen. Zo bent u een dag of dagdeel lekker weg en komt u ’s avonds terug in ons restaurant voor een heerlijk diner of buffet.

Diners voor gezelschappen van 15 tot 30 personen
Voor groepen van 15 tot 30 personen stellen wij graag in overleg met u, een keuzemenu samen. Een menu bestaat uit 2 tot 4 gangen met meerdere keuzes per gang. 

Een 3 gangen menu met soep en kleine voorgerechten kost  € 32,- p.p. Een 3 gangen menu met meer luxe voorgerechten kost € 37,50 p.p. Een 4 gangen menu is mogelijk voor € 42,50 p.p. Wij sturen u graag een uitgewerkt menuvoorstel. Bel of mail ons voor meer informatie voor uw gezelschap.

Diners voor gezelschappen van 30 tot 90 personen
Voor groepen van 30 tot 90 personen bieden wij goed verzorgde buffet-diners vanaf €23,50 p.p. Graag geven wij enkele suggesties voor een mooi buffet; ook kunt u aan de hand van onze gerechtenlijst zelf een buffet samenstellen.

Lunches, High Tea en barbecue
Het gehele jaar door bent u met een gezelschap van 8 personen of meer, van harte welkom voor: koffie met gebak, lunch, High Tea of barbecue. Een barbecue is zowel ’s middags als ’s avonds mogelijk. Bij mooi weer kunt u plaatsnemen op ons tuinterras of anders binnen in ons gezellige restaurant.

Overnachten
Wilt u overnachten in Stavoren dan regelen wij dit graag voor u; zo kunt u bijvoorbeeld slapen aan boord van een Klipper, in een appartement, B&B of in een hotel.

Vanzelfsprekend bent u altijd van harte welkom om onze locatie te bekijken en één en ander te bespreken. Neem even contact met ons op en wij maken graag een afspraak met u.